суботу, 27 грудня 2014 р.

Економіка України

В економічній дискусії на одному з форумів мене запитали:
Я иногда читаю некоторых наших соотечественников и понимаю, насколько велик у нас потенциал национальной склонности к коммунизму. При чём, такому, самому радикальному. Но если человек 20 лет работает в бизнесе и имеет отношение к компаниям, которые все знают, значит, человек достиг каких-то результатов, он может быть эффективен, как управленец. И может быть эффективен на должности министра.

Згадайте Клюєвих, Бойко, Рудьковського, Колеснікова та ще десятки українських олігархів - у більшості з  них легальний високодохідний бізнес :lol:
Може краще їх ставити міністрами?
Вони ж заробили більше Яресько - значить будуть ефективнішими міністрами!
Призначимо Новінського, Коломойського, Ахметова  міністрами економіки, фінансів, енергетики - такі таланти пропадають!

А то призначають іноземців-лузерів, які за 6-20 років проживання в Україні не змогли стати мільярдерами!
Чого ми ходимо "вокруг да около"?
Призначимо українських олігархів міністрами, адже вони й так фактично рулять українською економікою, найбільш доходними підприємствами. І особисто зацікавлені в процвітанні своїх бізнесів.
Єдине але - на підприємствах олігархів працює 1млн українців, а то й менше. Що робити з 44млн дармоїдів?

Припустимо я працюю на одного з українських олігархів, Ви - ні. Я отримую $50-100тис. доходу на рік, Ви 20000 грн на рік. Як скоро Ви захочете стати комуністом? І що далі?

P.S. віднімати і ділити - генетична схильність кожної людини (рептильний мозок) В когось проявляється більше, в когось менше.

Немає коментарів: